Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague: Ατρόμητος – Ολυμπιακός και άλλες δύο “μάχες” στη… σκιά του ντέρμπι

Superleague: Ατρόμητος – Ολυμπιακός και άλλες δύο “μάχες” στη… σκιά του ντέρμπι
Intime

Μπορεί το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός να… λάμπει στο Κυριακάτικο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Superleague, αλλά νωρίτερα θα έχουμε άλλες τρεις σημαντικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Superleague και η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος “κρύβει” το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι, μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Νωρίτερα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και θέλει να παραμείνει στο +2 από τον ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες χρειάζονται το “τρίποντο” για να μπουν στην πρώτη εξάδα.

Τον ίδιο ακριβώς στόχο έχει και ο ΟΦΗ που επισκέπτεται την Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να “καθαρίσουν” τη νίκη και να αφοσιωθούν στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αγωνιστικά, η… αρχή την Κυριακή θα γίνει με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τη νίκη με την οποία θα κλειδώσουν τα πλ;ei οφ. Από την άλλη οι Αρκάδες θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που έχουν για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Αποτελέσματα, πρόγραμμα και βαθμολογία στη Superleague

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις