Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Superleague – Δάρας: “Να βγει το πόρισμα της ΕΕΑ το συντομότερο δυνατό!”

Superleague – Δάρας: “Να βγει το πόρισμα της ΕΕΑ το συντομότερο δυνατό!”
ΦΩΤΟ intime

Ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε μετά το τέλος της συνεδρίασης της Superleague για όσα συζητήθηκαν σε αυτή και έδωσε τη θέση της ομάδα του για το ζήτημα με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, που ερευνά η Επιτροπή Επαγγελματικού Ανταγωνισμού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Superleague και ζήτησε από όλες τις ομάδες να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, για τη σχέση ΠΑΟΚ – Ξάνθης, αλλά και οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση.

Σύμφωνα με όσα είπε λοιπόν, ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, οι περισσότερες ομάδες συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεσα πόρισμα από την ΕΕΑ και να επιβληθεί ο νόμος, ακόμη κι αν αυτό φορά υποβιβασμό κάποιας ομάδας σε άλλη κατηγορία.

Οι δηλώσεις του Δάρα

«Στη συνεδρίαση έγινε μια ενημέρωση από την πλευρά του Ολυμπιακού για τις δυο ομάδες που έχει κάποια στοιχεία τα οποία τα έχει καταθέσει στην ΕΕΑ. Από εκεί και πέρα ενημερωθήκαμε και η δική μας θέση, προσωπικά αλλά και σαν Πανιώνιος είναι ότι θέλαμε το πόρισμα της ΕΕΑ να βγει το γρηγορότερο δυνατόν και να ισχύσει ο νόμος, ο οποίος πρέπει να είναι αμείλικτος όπως ήταν πριν κάποια χρόνια που μια αντίστοιχη περίπτωση είχε την έννοια του υποβιβασμού.

Το ίδιο ισχύει αν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία κρίνει η Επιτροπή ότι είναι πραγματικά. Τότε θα θέλαμε το ταχύτερο δυνατόν ο νόμος να ισχύσει και να είναι αμείλικτος, διότι πρέπει το πρωτάθλημα να είναι καθαρό και ένα καθαρό πρωτάθλημα με τέτοιες διαδικασίες δεν είναι καθαρό. Αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση. Τα άλλα θέματα ήταν τα προγράμματα, οι αγωνιστικές, σε όλα τα άλλα θέματα είμαστε ομόφωνοι.

Η Ξάνθη αποχώρησε. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είπε να ισχύσει ο νόμος. Είναι υπέρ του να ισχύσει ο νόμος. Ενημέρωση έκανε ο κύριος Μαρινάκης για όλα αυτά τα οποία γίνονται και αυτή τη στιγμή θέλει να δει δια ζώσης το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και να μιλήσει αληθινά και ανοιχτά αν πραγματικά όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν είναι για το όφελος και την καθαρότητα του πρωταθλήματος μας».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις