Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Superleague: Δοκιμασία για ΠΑΟΚ στη Λαμία! Ντέρμπι εξάδας και παραμονής σε “Βικελίδης” και Τρίπολη

Superleague: Δοκιμασία για ΠΑΟΚ στη Λαμία! Ντέρμπι εξάδας και παραμονής σε “Βικελίδης” και Τρίπολη
ΦΩΤΟ Intime

Με τρία ματς ολοκληρώνεται σήμερα (23/1) η 20η αγωνιστική της Superleague, με την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία να ξεχωρίζει, ενώ τις δικές τους “μάχες” δίνουν αντίστοιχα ο Άρης με την Ξάνθη στο “Κλ. Βικελίδης” και ο Αστέρας Τρίπολης με τον Πανιώνιο στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Το σημερινό (23/1) πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Superleague περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Στη σημαντικότερο από αυτές, ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί επικίνδυνη έξοδο στη Λαμία και θέλει τη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους Φθιώτες έτσι ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση… αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, Άρης και Ξάνθη θα τεθούν για τρίτη φορά αντιμέτωποι σε διάστημα 20 ημερών, μετά τα ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς η καθεμία και ο νικητής θα πάρει μεγάλο προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση της εξάδας που οδηγεί στα play offs.

Τέλος στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο ουραγός Πανιώνιος ψάχνει… σανίδα σωτηρίας στην Τρίπολη, όπου αντιμετωπίζει τον Αστέρα. Οι Αρκάδες θέλουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει οριστικά και αμετάκλητα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι “κυανέρυθροι”, που έχουν μόλις 6 βαθμούς, θέλουν να παραμείνουν όσο πιο κοντά στον 13ο Παναιτωλικό που μετά δύο ισοπαλίες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές έχει 10 βαθμούς και αρχίζει να απομακρύνεται.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις