Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague: Δύσκολες “αποστολές” για τους… μεγάλους

Superleague: Δύσκολες “αποστολές” για τους… μεγάλους
ΦΩΤΟ eurokinissi

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (13.01.2019) η δράση στην Superleague. Δύσκολα ματς “κρύβει” η 16η “στροφή” του πρωταθλήματος για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με το ματς του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” να μην είναι σίγουρο πως θα διεξαχθεί.

Δύσκολες εκτός έδρας “μάχες” περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής για τους διεκδικητές της Superleague. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (γνώρισε μεσοβδόμαδα την πρώτη του φετινή ήττα στην έδρα της Παναχαϊκής για το Κύπελλο) φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά χωρίς τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που πήρε μεταγραφή για την Αλ Ιτιχάντ.

Να αναφέρουμε πως ο αγωνιστικός χώρος του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” καλύφθηκε το Σάββατο από χιόνι (θα επιχειρηθεί να απομακρυνθεί σήμερα) κάτι που κάνει αμφίβολη τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακός, δοκιμάζεται στην Βοιωτία -στο πρώτο ματς της ημέρας- με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από την “επικίνδυνη ζώνη”.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε μία δύσκολη εβδομάδα, μετά την ίωση που “χτύπησε” την ομάδα, αλλά και την ήττα με 1-0 στην Λαμία για το Κύπελλο και φιλοξενεί την Ξάνθη, που κάνει προσπάθεια να πλησιάσει την πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στη Superleague μέχρι στιγμής

ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης 3-0

(5′ αυτ. Γκίνο, 63′, 77′ Νούνιτς)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-2

(50′ Ενσικουλού – 83′ Μούγιακιτς – 69′, 77′ Μανά)

ΟΦΗ-Πανιώνιος 1-1

(27′ Πλατέλλας – 80′ Καμαρά)

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 17:15

Παναθηναϊκός-Ξάνθη 19:00

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 19:30

Αρης-Λαμία 14/1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 14/1

Η βαθμολογία

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις