Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: “Έπιασε” Παναθηναϊκό στις αποβολές ο ΠΑΟΚ! Οι κόκκινες σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Superleague: “Έπιασε” Παναθηναϊκό στις αποβολές ο ΠΑΟΚ! Οι κόκκινες σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για τρίτη φορά με 10 παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν έχασε ούτε σε αυτή την περίπτωση, με το 1-1 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στην τρίτη θέση των αποβολών μαζί με Παναθηναϊκό ο Δικέφαλος του Βορρά

Το 1-1 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ “έγραψε” μόλις τη δεύτερη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Λουτσέσκου στο φετινό πρωτάθλημα και την πρώτη σε ματς που παίζει με 10 παίκτες, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά είχε καταφέρει να πάρει τη νίκη στις δύο προηγούμενες φορές.

Πιο συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς είχαν δεχθεί την κόκκινη κάρτα και στα ματς με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης, όπου όμως είχαν επικρατήσει τελικά στο ματς.

Ο Ζαμπά πάντως αντίκρισε την τρίτη κόκκινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα, γεγονός που τον φέρνει στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, μαζί με τον Παναθηναϊκό και πίσω μόνο από την ΑΕΛ (5) και τον Λεβαδειακό (4).

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με 10 παίκτες μόλις μία φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν (αποβλήθηκε ο Ποντένσε στην Ξάνθη), ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν δει ακόμη την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις