Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague – Γραμμένος: “Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξανά αρχίσει!”

Superleague – Γραμμένος: “Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξανά αρχίσει!”
ΦΩΤΟ intime

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος εξέφρασε την πεποίθηση ότι το πρωτάθλημα της Superleague θα συνεχιστεί κανονικά με Έλληνες διαιτητές, τονίζοντας όμως ότι θα πρέπει να αναμένεται και η οριστική τους απόφαση.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανάμεσα σε εκπροσώπους της Superleague, της ΚΕΔ και των διαιτητών στα γραφεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος μίλησε στους δημοσιογράφους, υποστηρίζοντας την άποψη ότι το πρωτάθλημα θα ξανά αρχίσει κανονικά το 2020.

Superleague: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση! Αποφασίζουν άμεσα οι διαιτητές

“Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξανά αρχίσει, αλλά να περιμένουμε και την επίσημη απόφαση από τα θεσμικά όργανα των διαιτητών”, ανέφερε χαρακτηριστικά, λίγο μετά το πέρας της συνάντησης.

Οι δηλώσεις του Γραμμένου

«Ήταν εποικοδομητική συζήτηση ανάμεσα στους φορείς. Ειπώθηκαν αρκετά πράγματα και θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα ξανά αρχίσει. Σεβόμενος όμως το άτυπο συμβούλιο των διαιτητικών, δεν θα επεκταθώ. Αυτό που λέω είναι μια διαπίστωση, απλά σέβομαι τη διαδικασία που θέλουν να ακολουθήσουν οι διαιτητές και ας μείνουμε σε αυτό»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις