Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Superleague: H συνάντηση των Big-4! Πλάνα από την αίθουσα

Μελισσανίδης Μαρινάκης
ΦΩΤΟ intime

Παρόντες σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας οι κκ. Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Σαββίδης και Αλαφούζος μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και εκπροσώπους από την FIFA, UEFA, Superleague και ΕΠΟ

Λίγο μετά τις 15:00 ξεκίνησε η μεγάλη συνάντηση των Big-4 της Superleague με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τους εκπροσώπους των FIFA – UEFA, με θέμα το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη βελτίωση του.

Πρώτος στο ξενοδοχείο “Μ. Βρετάνια” έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης, περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη της συνάντησης. Λίγο μετά τις 14:00 έφτασε και ο Χέμπερτ Χούμπελ. Περίπου στις 14:15 αφίχθη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στις 14:25 έκανε την εμφάνισή του και ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου

Ακολούθησε η άφιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τελευταίος -με ένα λεπτό διαφορά από τον ισχυρό άνδρα των “ερυθρόλευκων”- έφτασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όπως φαίνεται και από τα τα τηλεοπτικά πλάνα, Μελισσανίδης και Μαρινάκης κάθισαν από την ίδια πλευρά, έχοντας στη μέση τον πρόεδρο της Superleague Απέναντι τους τοποθετήθηκαν οι Αλαφούζος και Σαββίδης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις