Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: Η Θεσσαλονίκη στις… φλόγες! “Μάχες”σε Ηράκλειο και Περιστέρι

Superleague: Η Θεσσαλονίκη στις… φλόγες! “Μάχες”σε Ηράκλειο και Περιστέρι
ΦΩΤΟ Intime

Με ντέρμπι η πρώτη της Superleague για το 2020 καθώς το Σάββατο 4/1 ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (19:30, LIVE από το NewsIt.gr) στο σπουδαιότερο ματς της πρώτης ημέρας της 17ης αγωνιστικής. Νωρίτερα ο ΟΦΗ υποδέχεται το Βόλο στην Κρήτη, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με το Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης.

Ποδαρικό στο 2020 με… ντέρμπι κάνει η Superleague, με την αυλαία της 17ης αγωνιστικής να ανοίγει σήμερα (4/1), με τον Άρης να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο σημαντικότερο ματς του σημερινού προγράμματος που περιλαμβάνει συνολικά τρεις αναμετρήσεις.

O πρωταθλητής και πρωτοπόρος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη (19:30, LIVE από το NewsIt.gr) και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής και φυσικά να διατηρήσει το αήττητο σερί του, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στα 51 παιχνίδια, ενώ οι “κίτρινοι” προέρχονται από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εκτός από τους βαθμούς για την μάχη που δίνουν να μπουν στην εξάδα, θέλουν τη νίκη και για λόγους γοήτρου.

Η αυλαία, πάντως ανοίγει στις 17:15, όταν και θα γίνει η σέντρα στο ΟΦΗ – ΝΠΣ Βόλος. Οι Κρητικοί έρχονται από την ήττα “χαστούκι” από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Επιστρέφουν Σεμέντο και Μεγιάδο, ενώ δεν θα παίξουν Ναμπί, Δεληγιαννίδης και Γουάλεϊ.

Το πρόγραμμα κλείνει με το ματς του Ατρομήτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι στις 20:00. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή μετά το βαρύ 5-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ενώ οι Αρκάδες να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών το 5-0 επί της Ξάνθης. Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ταλόσα, ενώ υπάρχει πρόβλημα με τον Βέλλιο που, ωστόσο, βρίσκεται στην αποστολή Εκτός ο τιμωρημένος Πασαλίδης, αλλά και ο Ριέρα για τους φιλοξενούμενους.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου στη Superleague

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις