Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Superleague: Κρατά τις ίδιες ποινές για μη αδειοδότηση των ομάδων!

Superleague: Κρατά τις ίδιες ποινές για μη αδειοδότηση των ομάδων!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι εκπρόσωποι των ομάδων στο Δ.Σ. της Superleague αποφάσισαν να μην υιοθετήσουν την πρόταση της ΕΠΟ, αναφορικά με τις ποινές για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν το προσεχές καλοκαίρι…

Το θέμα των ποινών για τις ομάδες που δεν θα εγκριθεί ο φάκελος αδειοδότησης τους ενόψει της επόμενης περιόδου τέθηκε στο.. τραπέζι στο Δ.Σ. της Superleague.

Με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό, οι υπόλοιπες ομάδες συμφώνησαν να διατηρηθεί το ίδιο καθεστώς που ίσχυσε και το περασμένο καλοκαίρι, δηλαδή αφαίρεση έξι βαθμών και απαγόρευση μετεγγραφών!

Πάντως, υπέρ του να μειωθεί η ποινή της αφαίρεσης βαθμών, ψήφισαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Λαμία, ΑΕΛ και ΟΦΗ. Αντίθετοι σε αυτό το ενδεχόμενο εμφανίστηκαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και Άρης.

Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής:

Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις