Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague ΤΕΛΙΚΑ: “Σώθηκε” ο Αστέρας, στα μπαράζ ο ΟΦΗ! Εφτάρα για τον Άρη

Superleague ΤΕΛΙΚΑ: “Σώθηκε” ο Αστέρας, στα μπαράζ ο ΟΦΗ! Εφτάρα για τον Άρη
ΦΩΤΟ initme

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 3-0 τον Πανιώνιο και παρέμεινε στη Superleague, με τον ΟΦΗ να διεκδικεί το ίδιο σε αγώνες μπαράζ με τον Πλατανιά. Εντυπωσιακή 7άρα για τον Άρη στο ματς με την Ξάνθη και ευρείες νίκες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ στην 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

“Βροχή” τα γκολ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά χωρίς εκπλήξεις, αφού όλα τα φαβορί επικράτησαν άνετα στα παιχνίδια τους, με την Τρίπολη να πανηγυρίζει την παραμονή.

Τα αποτελέσματα στην 30η αγωνιστική

Παρακολουθήστε LIVE τα ματς της Superleague στο newsit.gr

 


Μετά από μία “τραγική” σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε τουλάχιστον να κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη στην έδρα του σήμερα επί του αδιάφορου Πανιωνίου, “σφραγίζει” και μαθηματικά την παραμονή.

Αντίθετα, στο Περιστέρι ο ΟΦΗ δίνει κρισιμότατο αγώνα για την τελική του κατάταξη, θέλοντας να αποφύγει την 13η θέση που βρίσκεται τώρα, αλλά και αν δεν καταφέρει να την αποφύγει, να μην την χάσει.

Ο ΟΦΗ θα πέσει 14ος μόνο αν χάσει από τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ Γιάννινα νικήσει τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα για να βγει 12ος, ο ΟΦΗ θέλει μόνο νίκη και να μη νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης τον Πανιώνιο.

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις