Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Superleague: “Μάχες” για τα πλέι οφ στη… σκιά του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Superleague: “Μάχες” για τα πλέι οφ στη… σκιά του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Intime

Μπορεί το ντέρμπι της αγωνιστικής, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, να διεξάγεται αύριο (12.01.2020) αλλά το πρόγραμμα της 18ης “στροφής” του πρωταθλήματος ξεκινά σήμερα με τρεις αναμετρήσεις.

Με τρεις αμφίρροπες αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η 18η αγωνιστική της Superleague, με το ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στις “μάχες” που δίνουν οι ομάδες για είσοδο στα πλέι οφ της πρώτης εξάδας.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, ο ΝΠΣ Βόλος φιλοξενεί την Ξάνθη με τις δύο ομάδες να έχουν απόσταση μόλις δύο βαθμών και να διεκδικούν θέση στην πρώτη εξάδα της τελικής κατάταξης.

Στη συνέχεια, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί τον 4ο της βαθμολογίας, Άρη, που προέρχεται από την εκπληκτική νίκη με 4-2 στο ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ. Οι “βυσσινί” δεν διανύουν την καλύτερη τους περίοδο στη Superleague και θέλουν να επιστρέψουν στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” με εντελώς διαφορετικούς στόχους, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για την παραμονή, ενώ η αθηναϊκή ομάδα, ελπίζει ακόμη για συμμετοχή στα πλέι οφ.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Superleague

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις