Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: Ντεμπούτο για Καρέρα στην… εκκίνηση του δεύτερου γύρου

Superleague: Ντεμπούτο για Καρέρα στην… εκκίνηση του δεύτερου γύρου
Intime.gr

Η 14η αγωνιστική δίνει την… εκκίνηση στον 2ο γύρο της Superleague. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, από τις οποίες ξεχωρίζει το Ξάνθη – ΑΕΚ, εκεί όπου θα έχουμε τα ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της Ένωσης.

Τρεις «δυνατοί» αγώνες δίνουν το… έναυσμα στην 14η αγωνιστική της Superleague, της πρώτης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Τα… βλέμματα συγκεντρώνονται στο Ξάνθη – ΑΕΚ, εκεί όπου θα έχουμε το πρώτο παιχνίδι του Μάσιμο Καρέρα στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ντεμπούτο θα κάνει όμως και ο Γιώργος Παράσχος με την Ακριτική ομάδα!

Η… δράση του Σαββάτου ξεκινά από το Ηράκλειο, με τον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ να υποδέχεται τον, αήττητο επί επτά αγώνες με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του, Άρη. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί για τρίτη συνεχόμενη φορά την έδρα του, φιλοξενώντας τη Λαμία.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε ηττηθεί στο ματς του πρώτου γύρου που έγινε στο ΟΑΚΑ (2-1), γεγονός που έφερε την απόλυση των Καρντόσο και Λυμπερόπουλου. Τα άλλα δύο ματς -σε Λαμία και Θεσσαλονίκη- είχαν μείνει στο 1-1.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις