Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Ψηφίζουν με e-mail οι διαιτητές! Βγαίνει απόφαση για το πρωτάθλημα

διαιτητές
Intime

Το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς θα γνωρίζουμε αν θα δούμε… μπαλίτσα το προσεχές σαββατοκύριακο στη Superleague. Οι διαιτητές αποφασίζουν!

Σήμερα, πρώτη ημέρα του χρόνου θα γίνει τελικώς η ψηφοφορία μεταξύ των Ελλήνων διαιτητών και βοηθών, προκειμένου να ληφθεί απόφαση αν θα συνεχίσουν την αποχή τους από τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου έως τις 17 Ιανουαρίου.

Οι 76 διαιτητές και βοηθοί της Superleague έλαβαν e-mail από τους ανθρώπους που απαρτίζουν την επιτροπή του άτυπου οργάνου τους και πληροφορήθηκαν ότι θα πρέπει να ενημερώσουν ηλεκτρονικά μέχρι τις 14:00 αν διαφωνούν με τη δήλωση κωλύματος ή όχι.

Να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές δέχονται πιέσεις να… σφυρίξουν “σέντρα”, μετά και τη χθεσινή (31.12.2019) συνάντηση που είχαν με αντιπροσωπεία της Superleague και της ΕΠΟ, χωρίς όμως να λάβουν δεσμεύσεις για απόσυρση των μηνύσεων εναντίων τους.

Στο ενημερωτικό e-mail που έλαβαν οι διαιτητές και βοηθοί, φαίνεται πως οι 12 από τις 14 ομάδες δεν θα προχωρήσουν σε μηνύσεις και ανακοινώσεις, αλλά δεν μπορούν να εγγυηθούν για τις άλλες δύο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις