Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Superleague: Συνάντηση για τα τηλεοπτικά χωρίς Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Superleague

Προσπάθεια για να βρεθεί λύση σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν έκαναν οι ομάδες της Superleague, σε μια συνάντηση από την οποία έλειπαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “live score”, η πλειοψηφία των ομάδων της Superleague συναντήθηκε στα μέσα της περασμένης ομάδας, μέσα σε αυτές και οι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, προκειμένου να βρεθεί μια λύση σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν.

Από τη συνάντηση έλειπαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δηλώσει πως σκοπεύουν να κινηθούν μόνοι τους για ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ ο “δικέφαλος του Βορρά” έχει ξεχωριστή συμφωνία με τη NOVA.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θετικοί στην προοπτική να υπογραφεί μία σύμβαση 12 ή 14 ομάδων με κάποιο κανάλι, κάτι πάντως που πλέον θεωρείται αρκετά δύσκολο, αφού δεν υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον από τηλεοπτικό σταθμό.

Όπως αναφέρεται, στη συνάντηση υπήρξε κι ένα επεισόδιο, αφού μεγαλομέτοχος ΠΑΕ είπε στον Γιώργο Μποροβήλο πως ο Αστέρας Τρίπολης έχει συμφωνήσει ήδη με τη Nova κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου των Αρκάδων. Μάλιστα, ο Γιώργος Μποροβήλος αποχώρησε από τη συνάντηση, μετά την επιμονή του συγκεκριμένου παράγοντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις