Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Superleague: Τα βλέμματα στο… άδειο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Superleague: Τα βλέμματα στο… άδειο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Intime.gr

Η Superleague είχε μια… δυνατή είσοδο στο 2020 με την πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ. Σήμερα (05.01.2020) όμως έχει ντέρμπι “αιωνίων”, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, είναι “όλα τα λεφτά”.

Ανακατατάξεις στον κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague μπορούν να υπάρξουν μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα -και μετά από 22 μήνες- και πλέον… κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή.

Άρης – ΠΑΟΚ: Τον “διέσυρε” ο… εχθρός! “Σφαλιάρα” στο αήττητο

Το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής επικεντρώνεται στο άδειο -λόγω τιμωρίας- “Γ. Καραϊσκάκης”, εκεί όπου ο -δεύτερος της βαθμολογίας- Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και ψάχνουν μόνο τη νίκη κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο, προκειμένου να περάσουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει ότι και ο Άρης, δηλαδή να… χαλάσει τα σχέδια του μεγάλου “εχθρού” του.

Το σημερινό πρόγραμμα το… ανοίγει η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Η Ένωση -με μοναδικό πρόβλημα τον Νέλσον Ολιβέιρα- θέλει μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου, που πήρε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις