Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Superleague: Τελευταία “στροφή” με… αήττητο και παραμονή!

Superleague: Τελευταία “στροφή” με… αήττητο και παραμονή!

Η 30ή και τελευταία αγωνιστική της Superleague θα μας… αποκαλύψει το αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα, το ποια ομάδα θα πάρει το… καλό εισιτήριο για το Europa League, αλλά και ποια θα πάρει το δρόμο του υποβιβασμού και των μπαράζ με τον 2ο της Football League.

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει στις 16:00 με το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός και ακολουθούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και για να παραμείνει στην Superleague θα πρέπει να “χαλάσει” το αήττητο πρωτάθλημα του “δικέφαλου του Βορρά” και να μην κερδίσει ο Αστέρας τον Πανιώνιο στην Τρίπολη και ο ΟΦΗ στο Περιστέρι.

Ο ΟΦΗ για να σωθεί πρέπει να κερδίσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και να μην νικήσει ο Αστέρας τον Πανιώνιο. Αν η ομάδα της Τρίπολης νικήσει τους Νεοσμυρνιώτες, τότε σώζεται αυτόματα και θα παλέψουν οι Κρητικοί και ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη θέση στο μπαράζ.

Σε περίπτωση που ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ και αστέρας Τρίπολης ισοβαθμήσουν στους 30 πόντους, οι Αρκάδες θα παραμείνουν στην κατηγορία, οι Κρητικοί θα παίξουν μπαράζ και ο “Άγιαξ της Ηπείρου” θα υποβιβαστεί.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει ενδιαφέρον και για την κατάληψη της τρίτης θέσης που δίνει το… καλό εισιτήριο για το Europa League της επόμενης χρονιάς. Με νίκη, η ΑΕΚ “καθαρίζει” την 3η θέση.

Σε περίπτωση όμως που η Ένωση δεν μπορέσει να νικήσει εκτός έδρας τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό και ο Ατρόμητος κερδίσει, τότε η ομάδα του Περιστερίου περνάει εκείνη τρίτη.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις