Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Superleague: Τα… βλέμματα στο Ολυμπιακός – ΑΕK

Ολυμπιακός - ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η 20 αγωνιστική της Superleague «κρύβει» το “τεράστιο” ματς, Ολυμπιακός – ΑΕΚ και τη δύσκολη «έξοδο» του ΠΑΟΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος «φουντώνει» και η 20η αγωνιστική της Superleague έχει δυο σημαντικές αναμετρήσεις.

Καθοριστικό ματς ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου, ίσως αποδειχθεί το «μεγάλο» ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει, αποκτά προβάδισμα έναντι της ηττημένης. Εάν νικήσει ο Ολυμπιακός -που έχει με το μέρος του και την εντυπωσιακή παράδοση στο πρόσφατο παρελθόν- θα αποσπασθεί τέσσερις βαθμούς από την ΑΕΚ, που εφ΄ όσον φύγει νικήτρια από το Φάληρο θ΄ αφήσει τους «ερυθρόλευκους» σε απόσταση δύο βαθμών.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι, ευνοημένος θα είναι ο ΠΑΟΚ που επικρατώντας στα Ιωάννινα του ΠΑΣ, θα αποκτήσει πλεονέκτημα τριών βαθμών από τον πρωταθλητή και τεσσάρων από την Ενωση.

Μην ξεχνάμε πως οι δυο ομάδες έχουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και τον επαναληπτικού προημιτελικού κυπέλλου στο ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ πάντως θα ξέρει από νωρίς αν θα παραμείνει στην κορυφή της Superleague, αφού αγωνίζεται στις 15:00 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

17:15 Λαμία-Ατρόμητος

17:15 Λεβαδειακός-Κέρκυρα

19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

19:30 Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις