Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Superleague: “Χρυσός” βαθμός για ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία – video

Superleague: “Χρυσός” βαθμός για ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία – video
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε έναν “χρυσό” βαθμό (1-1) στη Λαμία, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη Superleague. Ο Κάστρο ισοφάρισε για τους Ηπειρώτες στο 86′.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Λαμίας, στην 24η αγωνιστική της Superleague. Οι Ηπειρώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ωστόσο ο Κάστρο ισοφάρισε στο 86′ κι έδωσε έναν πολύτιμο πόντο στους Ηπειρώτες, στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 56′. Ο Βάντερσον έβγαλε τη σέντρα, με τον Καραμάνο να πετάγεται και με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το προβάδισμα, με τον ΠΑΣ να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει για την ισοφάριση.

Τελικά, οι Ηπειρώτες κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδια στα ίσια στο 86′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπουκουβάλα, ο Κάστρο πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (46′ Βασιλαντωνόπουλος) , Βάντερσον, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Πίτι (68′ Μπλάζιτς), Δημούτσος (82′ Τομάς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Νεόφυτος, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Σκόνδρας (61′ Γιάκος), Κάστρο, Βιδάλ (60′ Αποστολόπουλος), Μάνος (66′ Λεό), Πάντελιτς, Κάργας.

Τα highlights του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις