Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Φερνάντο Τόρες: “Άκουσα το σώμα μου…” video

Συγκινημένος ο Φερνάντο Τόρες: “Άκουσα το σώμα μου…” video
Reuters

Ο Φερνάντο Τόρες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο και εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την μεγάλη απόφαση και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο συγκινημένος Τόρες εξήγησε πως –στα 35 του χρόνια- έφτασε η ώρα να… ακούσει το σώμα του και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ τόνισε πως το τελευταίο του ματς θα είναι αυτό κόντρα στην ομάδα των συμπατριωτών του, Ινιέστα και Βίγια.

“Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθατε σε μία τόσο σημαντική στιγμή για εμένα. Το τελευταίο παιχνίδι μου θα είναι στις 23 Αυγούστου στην αναμέτρηση της Sagan Tosu με τη Vissel Kobe, στην οποία αγωνίζονται οι φίλοι μου, Αντρές Ινιέστα και Νταβίντ Βίγια. Θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Άκουσα το σώμα μου, δεν το απολάμβανα πλέον όσο πριν και θεώρησα πως είναι πιο ειλικρινές να σταματήσω τώρα το ποδόσφαιρο. Θέλω να αποχωρήσω με καθαρή τη συνείδησή μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για όλα όσα έχω ζήσει με όλες τις ομάδες που έπαιξα. Είχα την τύχη να παίξω σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και να κατακτήσω τα πιο σημαντικά τρόπαια, οπότε αισθάνομαι τυχερός”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο “Niño”, ενώ σε ερώτηση για το ποιους συμπαίκτες ξεχωρίζει, απάντησε:

“Ο Στίβεν Τζέραρντ, ο Τζον Τέρι και ο Κάρλες Πουγιόλ ήταν οι πιο ιδιαίτερες προσωπικότητες, με τις οποίες συνεργάστηκα στην καριέρα μου”.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να υπηρετήσει την αγαπημένη του Ατλέτικο από άλλο πόστο, είπε: “Όλοι το περιμένουν αυτό. Η Ατλέτι είναι η ζωή μου και ίσως να επιστρέψω στο μέλλον. Όμως θα πρέπει να εκπαιδευτώ και να μελετήσω. Αν επιστρέψω, θέλω να το κάνω για να μπορώ να τη βοηθήσω”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις