Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Συγκινητικό μήνυμα του Σον στον Γκόμες: “Θέλω να δείξω το σεβασμό μου δουλεύοντας πιο σκληρά!”

Συγκινητικό μήνυμα του Σον στον Γκόμες: “Θέλω να δείξω το σεβασμό μου δουλεύοντας πιο σκληρά!”
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σον αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με τον Αντρέ Γκόμες μετά τον φρικιαστικό τραυματισμό του τελευταίου, στη μεταξύ τους μονομαχία στο ματς της Τότεναμ με την Έβερτον, λέγοντας πόσο λυπάται για ότι έγινε και ότι θέλει να δείξει σεβασμό με τον δικό του τρόπο στον Γκόμες.

Την επικοινωνία που είχε με τον Αντρέ Γκόμες μετά τον πολύ άσχημο τραυματισμό του αποκάλυψε ο Σον. Ο επιθετικός της Τότεναμ μίλησε για το πόσο δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες για εκείνον και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Γκόμες.

Οι δηλώσεις του Σον

«Οι μέρες ήταν δύσκολες για μένα. Του έστειλα μήνυμα πριν πετάξουμε και μου απάντησε. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό. Λυπάμαι πολύ, ειλικρινά. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν αυτά, αλλά κανείς δεν θέλει να τα βλέπει να γίνονται.

Είμαι πολύ λυπημένος. Του έστειλα τις θερμότερες ευχές μου, να του πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ. Ο Γκόμες ήταν αυτός που τραυματίστηκε, αλλά ο κόσμος μου έστειλε πολύ δυνατά μηνύματα. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Εξακολουθώ να αισθάνομαι πολύ άσχημα για την κατάσταση, αλλά στο γήπεδο πρέπει να δουλέψω γιατί η ομάδα μου χρειάζεται θετική ενέργεια. Προσπαθώ να παλέψω κάθε κατάσταση. Θέλω να σεβαστώ τον Γκόμες κι έτσι δείχνω σεβασμό προς κάποιον. Δουλεύοντας πιο σκληρά απ’ όσο στο παρελθόν».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις