Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Αστέρα Τρίπολης για Κουρμπέλη! Κατέβαλαν μέρος των χρημάτων οι “πράσινοι”

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Αστέρα Τρίπολης για Κουρμπέλη! Κατέβαλαν μέρος των χρημάτων οι “πράσινοι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε μέρος των οφειλών στον Αστέρα Τρίπολης για τη μετεγγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη και έτσι οι δύο ομάδες έφθασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με τους Αρκάδες να αποσύρουν την προσφυγή τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Έκλεισε ένα ακόμα “μέτωπο”, έστω και προσωρινά, για τον Παναθηναϊκό, αφού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης, για την οφειλή των 365.000 ευρώ από τη μετεγγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη, τον Ιανουάριο του 2017.

Οι “πράσινοι” κατέβαλαν ένα μικρό μέρος της οφειλής και έκαναν νέο συμβιβασμό με την πλευρά των Αρκάδων, ώστε να αποσύρουν εκείνοι, την προσφυγή που είχαν καταθέσει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Αυτό συνέβη μάλιστα και έτσι η σημερινή (19/07) εκδίκαση της υπόθεσης δεν ξεκίνησε ποτέ, με τον Παναθηναϊκό να γλιτώνει μία ακόμη τιμωρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αρχηγός του Τριφυλλιού αποκτήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο της σεζόν 2016-17, κατόπιν σχετικής υπόδειξης του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον Γιάννη Αλαφούζο να ανάβει το “πράσινο φως” για ένα αντίτιμο της τάξης των 700.000 ευρώ, για τον Έλληνα αμυντικό μέσο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις