Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Συμφώνησε με Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός! Ευχαρίστησε τον παίκτη η ΠΑΕ

Συμφώνησε με Κουτρουμπή ο Παναθηναϊκός! Ευχαρίστησε τον παίκτη η ΠΑΕ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα ακόμη “μέτωπο” στα οικονομικά του έκλεισε ο Παναθηναϊκός, αφού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Κουτρουμπή για νέο διακανονισμό των οφειλών του και μάλιστα ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή για τη στάση του στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε και με τον Γιώργο Κουτρουμπή για τα οφειλόμενα από το συμβόλαιό του και καταβάλλοντας ένα μικρό ποσό, εξασφάλισε ένα νέο διακανονισμό για τα επόμενα χρόνια. Ανακοίνωσε το γεγονός, ευχαριστώντας τον παίκτη η “πράσινη” ΠΑΕ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διοίκηση του Τριφυλλιού όμως, έδειξε έμπρακτα τα θετικά συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό, στη στάση του για τις οφειλές προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Κουτρουμπή

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κουτρουμπή, με διακανονισμό της οφειλής της προς αυτόν. Ο ποδοσφαιριστής θα πάρει ένα μικρό ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα του καταβληθούν σε βάθος χρόνου. Η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κουτρουμπη για την στάση που κράτησε απέναντι στην ομάδα, δείχνοντας έμπρακτα τα συναισθήματά του προς αυτή και του εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας του».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις