Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνάντηση Superleague – Αυγενάκη στα “σκαριά”! Θέματα που… καίνε στο τραπέζι

Συνάντηση Superleague – Αυγενάκη στα “σκαριά”! Θέματα που… καίνε στο τραπέζι
ΦΩΤΟ intime

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ζήτησε ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου προκειμένου να συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και περαιτέρω προτάσεις πάνω στο αθλητικό νομοσχέδιο και τις μετακινήσεις φιλάθλων.

Επικοινωνία με τον Λευτέρη Αυγενάκη είχε σήμερα (4/11) ο Μηνάς Λυσάνδρου ζητώντας να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό συνάντηση μεταξύ της Επιτροπής του Συνεταιρισμού και του υφυπουργού.

Η απόφαση για συνάντηση είχε παρθεί ομόφωνα από το Δ.Σ της Superleague και στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού αναμένεται να συζητηθούν μεταξύ άλλων η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων για την τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999), η πρόοδος στο ζήτημα των μετακινήσεων φιλάθλων και άλλα ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Superleague

«Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. της Super League, την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, υπήρξε σήμερα επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της Super League Μηνά Λυσάνδρου και του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με θέμα τον ορισμό θεσμικής συνάντησης τις προσεχείς ημέρες, επιτροπής αποτελούμενης από τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League, του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας και εκπροσώπων των ΠΑΕ Άρης, Ατρόμητος Αθ., ΟΦΗ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, με τον υφυπ. Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη.

Θέματα που θα συζητηθούν στη θεσμική συνάντηση, μεταξύ άλλων, είναι η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων για την τροποποίηση της αθλητικής νομοθεσίας (Ν.2725/1999), η πρόοδος στο ζήτημα των μετακινήσεων φιλάθλων και η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η θεσμική συνάντηση θα οριστεί το συντομότερο δυνατόν και σε ημέρα και ώρα κοινής αποδοχής».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις