Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συναντήθηκαν Ινφαντίνο – Γραμμένος! Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για Grexit!

Ινφαντίνο

Μπορεί το πρωτάθλημα της Superleague να ξεκίνησε και πάλι, αλλά η συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Γραμμένος με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δεν έφερε κάποια θετική εξέλιξη. Προβληματισμένος ο ισχυρός άντρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου – Σε λίγες ημέρες η απόφαση για το ενδεχόμενο Grexit.

Καμία υπόσχεση δεν έδωσε ο Τζάνι Ινφαντίνο στον Βαγγέλη Γραμμένο για το θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εισήγηση που έχει υπάρξει (σ.σ. έγινε τον περασμένο μήνα από την “Επιτροπή Παρακολούθησης”) για Grexit.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Τρίτη (17/04) στην έδρα της FIFA, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να παρουσιάζει στον ανώτατο ποδοσφαιρικό παράγοντα το πλάνο και τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει για να αντιστραφεί η κατάσταση.

Ο πρόεδρος της FIFA εμφανίστηκε επιφυλακτικός, αν όχι προβληματισμένος με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα και αντί απάντησης ή υπόσχεσης παρέπεμψε στην Επιτροπή Ομοσπονδιών -για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου- η οποία αναμένεται να συνεδριάσει την προσεχή εβδομάδα για να επιληφθεί της έκθεσης του Χέρμπερτ Χούμπελ.

Ως γνωστό, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί αποβολή του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις τάξεις της FIFA μετά τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα είναι παρούσα στη συνεδρίαση της Επιτροπής, προκειμένου να εμφανίσει τα επιχειρήματά της και να προσπαθήσει να πείσει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει υπό τη σκέπη της FIFA.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις