Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συναντήθηκαν Βασιλειάδης – Γραμμένος: “Αναβολή για να αποφευχθούν κίνδυνοι! Θα ληφθούν μέτρα”

Γραμμένος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Superleague, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και προκάλεσαν την οριστική διακοπή του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, ήταν το θέμα συζήτησης στη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/03) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μετά και την απόφαση της κυβέρνησης να αναβάλει επ΄ αόριστον το πρωτάθλημα της Superleague, μεαφορμή τα γεγονότα που σημειώθηκαν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Διακοπή πρωταθλήματος – Τσίπρας σε Βασιλειάδη: «Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος»

“Πληροφορήθηκα την απόφαση της Πολιτείας. Είχαμε ανταλλαγή απόψεων με τον υφυπουργό Αθλητισμού, για ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με καλούς οιωνούς και εξελίχθηκε με τις γνωστές παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο επόμενο διάστημα και έπειτα από διαβούλευση με τη Superleague θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο θεσμικό πλαίσιο. Η αναβολή είναι ειλημμένη απόφαση της Πολιτείας, για να αποφευχθούν κίνδυνοι. Θα ληφθούν μέτρα για την ομαλότητα και την ασφάλεια των αγώνων”, δήλωσε ο κ. Γραμμένος κατά την έξοδό του από τη ΓΓΑ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις