Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Συνεχίζει τη “μάχη” το Αμβούργο! “Τεράστια” νίκη για Φράιμπουργκ

Αμβούργο
ΦΩΤΟ Reuters

Το Αμβούργο κράτησε… ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα, μετά το 3-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Η Φράιμπουργκ πήρε τεράστια “ανάσα” επικρατώντας 3-2 στην εκπνοή απέναντι στην Κολωνία, που υποβιβάστηκε.

Σε τροχιά.. παραμονής στην Bundesliga μπήκε ξανά το Αμβούργο, που νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ.

Με το “διπλό” αυτό, η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου παρέμεινε στην 17η θέση αλλά έφτασε τους 28 βαθμούς, μόλις δυο πίσω από τους “λύκους”.

Σε άλλο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον για τη “μάχη” της παραμονής, η Φράιμπουργκ έφτασε πολύ κοντά; σε μια μεγάλη γκέλα, αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη επί της Κολωνίας, που υποβιβάστηκε.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, γνώρισαν την ισοφάριση με γκολ, που μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο (82′, 87′) αλλά πήραν το “τρίποντο” με το τέρμα του Χόλερ στις καθυστερήσεις (90+2′).

Έτσι, η Φράιμπουργκ έφτασε τους 32 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τη θέση των μπαράζ και στο +4 από την 17η θέση (απευθείας υποβιβασμός).

Όσον αφορά την πρωταθλήτρια, Μπάγερν Μονάχου, έστω και με αρκετούς αναπληρωματικούς -ο Χάινκες προφύλαξε βασικούς παίκτες, ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τα ημιτελικά του Champions League- νίκησε με 4-1 την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Αϊντραχτ, Νίκο Κόβατς, από τη νέα σεζόν θα είναι ο νέος τεχνικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις