Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Τελείωσε” τον Πλατανιά η Λαμία! “Διπλό” παραμονής

“Τελείωσε” τον Πλατανιά η Λαμία! “Διπλό” παραμονής
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Λαμία πέρασε από τα Χανιά, επικρατώντας του Πλατανιά με 2-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Κρητικοί θα πρέπει να ξεκινήσουν να κάνουν σχέδια για τη Football League, σε αντίθεση με του φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Σπουδαίο διπλό παραμονής πανηγύρισε η Λαμία. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέρασε από τα Περιβόλια, επικρατώντας του Πλατανιά με 2-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Η Λαμία έφθασε στην αποφασιστική νίκη με τα γκολ των Στάμου (62′ αυτογκόλ) και Μπλάζιτς (78′). Με την ήττα αυτή η ομάδα της Κρήτης, η οποία μείωσε με πέναλτι του Ενσικουλού στο 85ο λεπτό, ελπίζει, πια, σε θαύμα για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό. Στις καθυστερήσεις η Λαμία αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Πίτι.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51′ Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80′ Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22′ Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68′ Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (81′ Καραγιάννης).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις