Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τελικός Champions League: Αυτή είναι η “καυτή” ξανθιά που “μπούκαρε” στον αγωνιστικό χώρο [pics]

Τελικός Champions League: Αυτή είναι η “καυτή” ξανθιά που “μπούκαρε” στον αγωνιστικό χώρο [pics]

Μία ξανθιά εισβολέας έκλεψε την παράσταση στο φετινό τελικό του Champions League. Ποια είναι η “καυτή” γυναίκα που έκανε την εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο του Λίβερπουλ – Τότεναμ.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του τελικού του Champions League, μια ξανθιά γυναίκα “μπούκαρε” στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε για λίγα δευτερόλεπτα το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.

Η “καυτή” παρουσία τράβηξε όλα τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού πάνω της κι όλοι είχαν μία απορία! Ποια είναι η ξανθιά εισβολέας;

Πρόκειται για την Κίνσι Βολάνσκι, η οποία είναι σύντροφος του γνωστού YouTuber Βίταλι Ζντοροβέτσκι. Ο 27χρονος Ρώσος έχει προκαλέσει προβλήματα σ’ αρκετούς σπουδαίους αγώνες, καθώς έχει μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Ας επιστρέψουμε, όμως, στην “καυτή” Κίνσι, η οποία πήρε τη θέση του συντρόφου της και μπούκαρε στον τελικό του Champions League με ένα σέξι μαγιό, το οποίο έγραφε “Vitaly Uncensored“.

Δείτε φωτογραφίες της

https://www.instagram.com/p/BnzNMpNHoA-/

https://www.instagram.com/p/BxAqS1ilXxH/

https://www.instagram.com/p/BxIa1ndlJuq/

https://www.instagram.com/p/Bx0-qrMFbX-/

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις