Ποδόσφαιρο

Τελικός Europa League: Αζέροι αστυνομικοί σταμάτησαν οπαδό της Άρσεναλ με φανέλα του Μχιταριάν – video

Λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Europa League στο Μπακού, Αζέροι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε φίλο της Άρσεναλ, επειδή φορούσε φανέλα του Μχιταριάν!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Χένρικ Μχιταριάν θα χάσει τον αποψινό (22:00) τελικό του Europa League, καθώς δεν ακολούθησε την αποστολή της Άρσεναλ στο Μπακού.

Ο Αρμένιος άσος των “κανονιέρηδων” δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος της απουσίας του από το παιχνίδι με την Τσέλσι είναι η καταγωγή του! Η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση και για λόγους ασφαλείας ο ποδοσφαιριστής έμεινε στο Λονδίνο.

Ωστόσο, ένας φίλος της Άρσεναλ βρήκε… τον μπελά του, επειδή φορούσε φανέλα του Μχιταριάν. Δυο Αζέροι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για… έλεγχο, μόνο και μόνο επειδή η φανέλα του είχε το όνομα του Αρμένιου ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Δείτε το βίντεο

https://twitter.com/sntvstory/status/1133367610517708801

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα