Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τέλος από τη Γιουβέντους! Ο Μπουφόν… αποχαιρέτησε την “Κυρία” [vid]

Μπουφόν

Η κοινή πορεία του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με τη Γιουβέντους ολοκληρώνεται αυτό το Σάββατο (19/05). Ο “μεγάλος” Ιταλός πορτιέρε ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τη “βέκια” σινιόρα”, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα απόφαση για το αν θα… κρεμάσει τα γάντια του.

Έχοντας στο πλάι του τον επικεφαλής της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την “Γηραιά Κυριά” μετά από 17 χρόνια καριέρας στην ομάδα.

“Το Σάββατο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι (σ.σ: απέναντι στην Βερόνα θα πραγματοποιήσει την 656η εμφάνισή του με τα “μπιανκονέρι”) με την Γιουβέντους” τόνισε ο Ιταλός πορτιέρε, αναφέροντας όμως πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αποσυρθεί και από την ενεργό δράση.

https://twitter.com/juventusfc/status/997047093444390914

“Έχω δεχθεί προτάσεις για να αγωνιστώ σε άλλες ομάδες, αλλά και πιο σημαντικές προτάσεις για να συνεχίσω από άλλη θέση εκτός γηπέδου. Είναι κάτι που πρόκειται να αποφασίσω την ερχόμενη εβδομάδα. Τότε θα έρθουν οι οριστικές αποφάσεις. Σίγουρα όμως, δεν πρόκειται να παίξω στην Ιταλία. Πριν από 15 ημέρες ήμουν ένας …πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει”, τόνισε ο Ιταλός τερματοφύλακας.

Όπως αναφέρουν σημερινά (17/05) δημοσιεύματα, ο Μπουφόν έχει δεχθεί πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ την περίπτωση του “παρακολουθούν” Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί ΣΖ, Λίβερπουλ, ομάδες του MLS, Αργεντινής και της Κίνας.

“Φτάνω σε αυτό το τέλος της διαδρομής με την Γιουβέντους ήρεμος και ευτυχισμένος. Γεμάτος συναισθήματα που είναι προϊόν της τύχης μου να βρεθώ σε αυτόν τον σύλλογο και να συνεργαστώ με υπέροχους ανθρώπους. Ηταν μία υπέροχη διαδρομή. Τώρα αφήνω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε ένα εκπληκτικό φίλο και παίκτη, τον Κιελίνι”.

“Είμαι μετανιωμένος που τον πρόσβαλα, γιατί στο τέλος της ημέρας είναι ένας άνθρωπος που κάνει μια πολύ δύσκολη δουλειά. Αν τον έβλεπα δύο μέρες αργότερα, θα τον αγκάλιαζα και θα του ζητούσα συγγνώμη, αλλά κι αυτός θα μπορούσε να είναι πιο ήρεμος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι” ανέφερε -μεταξύ άλλων- απαντώντας σε ερώτηση για τον διαιτητή, Μάικλ Όλιβερ, που τον απέβαλε στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις