Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέλος εποχής για Τσάβι! Ανακοίνωσε την απόσυρση ο Ισπανός

Τέλος εποχής για Τσάβι! Ανακοίνωσε την απόσυρση ο Ισπανός
ΦΩΤΟ twitter

Ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και θρύλος της Μπαρτσελόνα και της Εθνική Ισπανίας, ο Τσάβι Ερνάντες, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση.

Τέλος εποχής για το ισπανικό ποδόσφαιρο, με τον Τσάβι Ερνάντες να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους για να ασχοληθεί πλέον με την προπονητική όπως ανέφερε στη σχετική επιστολή του.

Ο Καταλανός μέσος κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, έχοντας στην κατοχή του, πρωταθλήματα, κύπελλα και Champions League με τη Μπαρτσελόνα ως αρχηγός, αλλά και Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο τίτλο με την Εθνική Ισπανίας.

Η ανακοίνωση απόσυρσης του Τσάβι

«Ανυπομονώ τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ως προπονητής. Ήταν προνόμιο να παίζω ποδόσφαιρο ως τα 39 μου. Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως παίκτης. Η φιλοσοφία μου ως προπονητής αντικατοπτρίζει το στυλ που εξελίχθηκε για πολλά χρόνια υπό την επιρροή του Κρόιφ και της Μασία. Λατρεύω τις ομάδες που παίρνουν την πρωτοβουλία, που παίζουν επιθετικά και θέλουν να μας επιστρέψουν την έννοια αυτού που αγαπήσαμε από παιδιά: του ποδοσφαίρου κατοχής».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις