Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τέλος ο Μουρίνιο! Απέλυσε τον Πορτογάλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τέλος ο Μουρίνιο! Απέλυσε τον Πορτογάλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΦΩΤΟ Reuters

Έπεσε η “βόμβα” με την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η ήττα από τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι έφερε το τέλος του Πορτογάλου τεχνικού.
Τρεις τίτλους κατέκτησε στο Όλντ Τράφορντ ο πρώην προπονητής της Τσέλσι.
Από το 2016 ήταν στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”.
Αναλαμβάνει προσωρινά στη θέση του ο Κάρικ.

Μετά και τη νέα απώλεια στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τελικά την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος και αποχωρεί ως αποτυχημένος από το Όλντ Τράφορντ.

Κι αυτό γιατί μετά από δύομισι χρόνια στον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων” δεν κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Πρέμιερ Λιγκ. Κατέκτησε πάντως το Europa League του 2017, το Λιγκ Καπ της ίδιας χρονιάς, αλλά και ένα Community Shileds στην Αγγλία.

Το γεγονός όμως ότι η ομάδα του βρίσκεται στο -18 από τη Λίβερπουλ και την κορυφή του πρωταθλήματος, αποδείχθηκε τελικά καταδικαστικό για την παρουσία του στο Μάντσεστερ. Ακόμη πάντως δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το θέμα της αποζημίωσής του, η οποία και αποτελούσε το “αγκάθι” για την απόλυσή του, εδώ και καιρό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε το γεγονός και με επίσημη δήλωσή της, ενώ στο twitter έγραψε: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έφυγε από την ομάδα. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη δουλειά του στο διάστημα που βρέθηκε στην ομάδα και του ευχόμαστε επιτυχία στο μέλλον”.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τα ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ δε, τη θέση του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα πάρει προσωρινά, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μίκαελ Κάρικ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις