Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Τεσσάρα” η Ρόμα! Έστειλε μήνυμα… ανατροπής στη Λίβερπουλ [vid]

Ρόμα
ΦΩΤΟ Reuters

“Ζεστάθηκε”! Η Ρόμα έκανε “περίπατο” μέσα στο Ολίμπικο, διαλύοντας την Κιέβο Βερόνα με 4-1 και έδειξε έτοιμη να υποδεχθεί τη Λίβερπουλ -στον επαναληπτικό του 5-2 του Άνφιλντ- και να “παλέψει” για την ανατροπή που θα τη στείλει στον τελικό του Champions League

Η Ρόμα παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της κατάταξης στη Serie A η οποία δίνει και το «εισιτήριο» για τους ομίλους του νέου Champions League, αφού για την 35η αγωνιστική επικράτησε 4-1 της Κιέβο Βερόνα.

Ο Στέφανο Σορεντίνο είδε την εστία του να παραβιάζεται τέσσερις φορές από τις προσπάθειες των Σικ (9΄), Τζέκο (40΄, 67΄) και Ελ Σαραουί (65΄), ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Ινγκλέζε στο 88΄.

Στο 56΄ η Κιέβο είχε την ευκαιρία να δώσει άλλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση και να μειώσει σε 2-1. Ο Ζεσούς αποβλήθηκε για πέναλτι που έκανε στον Ινγκλέζε, αλλά η εκτέλεση του δεύτερου δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο σημείο αυτό πέρασε στον αγώνα ο Κώστας Μανωλάς στη θέση του Σικ, σε μια κίνηση τακτικής από τον προπονητή της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και το παιχνίδι κύλισε εύκολα προς την πλευρά των γηπεδούχων…

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις