Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεαματικός Αστέρας Τρίπολης! “Σάκος του μποξ” ο Απόλλων Παραλιμνίου

Θεαματικός Αστέρας Τρίπολης! “Σάκος του μποξ” ο Απόλλων Παραλιμνίου
.instagram.com/asterastripolisfc

Χάσμα… κατηγοριών. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία (4-0) εκτός έδρας τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και έκανε το 3×3 στον όμιλο του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Με εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οι Αρκάδες έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου… της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας μέσα στο δημοτικό Στάδιο Σερρών με 4-0.

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση και το θέαμα που έδειξαν οι… αναπληρωματικοί του παίκτες (σ.σ. Μπαστιάνος, Φωτόπουλος, Χριστόπουλος, Αλμπάνης και Σάλας δεν είχαν πάρει λεπτά συμμετοχής), αγωνιζόμενοι σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 7’ ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ, με τον Τσιλιανίδη να πιάνει ένα τρομερό σουτ και να αφήνει τον αντίπαλο πορτιέρε ανίκανο να αντιδράσει, ενώ στο 42’ ο Μπαστιάνος κατάφερε να διαμορφώσει το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δυο δοκάρια στο πρώτο 45λεπτο. Οι Αρκάδες έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας στο 3-0 στο 52’, με τον Δουβίκα. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 58′ από τον Μπαστιάνο.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Μαυρομάτης (53′ λ. τρ. Δέντσας), Τσαούσης (64′ Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78′ Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Αλμπάνης (64′ Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80′ Φωτόπουλος), Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (55′ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας.

Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο

1. Αστέρας 9 (7-1)

2. Απόλλων Σμύρνης 3 (6-2)

3. Τρίκαλα 1 (1-2)

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1 (1-10)

* Το ΑΟ Τρίκαλα – Απόλλων Σμύρνης θα γίνει την Πέμπτη (20/12, 15.00).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις