Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεοδωρίδης σε Ρομάο: “Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα”

Θεοδωρίδης σε Ρομάο: “Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα”
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε τετ-α-τετ με τον Ρομαό, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να αποθεώνει τον άσο των πρωταθλητών Ελλάδας για την εικόνα που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. “Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι έσενα”, φέρεται να του είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, αφού πρώτα αποθέωσε τον Ρομαό, φρόντισε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού. “Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός”, τόνισε.

Αναλυτικά όσα φέρεται να είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στους παίκτες του Ολυμπιακού

“Εγώ θέλω άνδρες μέσα στην ομάδα. Θέλω όλοι να παίζουν σαν κι εσένα (σ.σ. Ρομαό). Να φοράνε τη φανέλα και να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Εγώ παίρνω το μέρος σας και σκίζομαι για σας, αλλά κι εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι το πρωτάθλημα δεν θα το πάρουμε πιστεύοντας ότι τα παιχνίδια θα τα κερδίζουμε απλά επειδή είμαστε Ολυμπιακός. Με τέτοια νοοτροπία μπορεί να χάσουμε κι από τη χειρότερη ομάδα. Τους είδατε και τους αντιπάλους μας ποιοι είναι. Με το που πάνε να ξεφύγουν, χάνουν”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις