Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η θέση του Σαββίδη για τους τέσσερις όρους του Βασιλειάδη! [pic]

Η θέση του Σαββίδη για τους τέσσερις όρους του Βασιλειάδη! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε θέση για τους τέσσερις όρους που έβαλε ο Γιώργος Βασιλειάδης, ώστε να δώσει το “οκ” για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Δείτε την ανάρτηση του στο instagram.

Ο Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε την άποψη του για τους τέσσερις όρους που έθεσε ως απαραίτητους ο Γιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι όροι αυτοί δεν πρόκειται να δώσουν αξιοπιστία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προτείνοντας, παράλληλα, τις δικές του απόψεις.

Όσα έγραψε ο Σαββίδης

«Αν νομίζετε κ.Υπουργέ ότι αυτοί οι όροι θα αποτελέσουν τον αρωγό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος είστε γελασμένος.

1) Άμεση εφαρμογή του συστήματος VAR, το οποίο προτείναμε ως ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν διατεθειμένος να το χρηματοδοτήσει κιόλας.

2) Ορισμός ξένων διαιτητών, οι οποίοι δεν θα επηρεάζονται και θα τρομοκρατούνται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όπως για παράδειγμα η αλλαγή φύλλων αγώνων με συμπληρωματικές εκθέσεις μετά από 2-3 ημέρες.

3) Άμεση εφαρμογή των κανονισμών για απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο σε όσους εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις.

4) Όσον αφορά τον 4ο όρο, η λύση είναι μία. Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)! Έτσι διασφαλίζεται η διαφάνεια.

5) Όσο για τη Βία στα γήπεδα πρέπει να αναζητηθούν τα πραγματικά αίτια που προκαλούν τέτοιου είδους φαινόμενα για να εκλείψει δια παντός.

«Δεν είναι δυνατό να είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της Δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους». Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Υγ. Όσο αφορά τα μίντια σας γράφω στ’ αγγλικά: Δεν μπορείτε να μου κλείσετε το στόμα ειδικά σε έναν κόσμο με ελευθερία έκφρασης.

Το ποστάρισμα του

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις