Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τη γλίτωσε ο Κουλούρης! Δεν παίζει όμως με ΠΑΟΚ

Τη γλίτωσε ο Κουλούρης! Δεν παίζει όμως με ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν τιμωρήθηκε τελικά από τα πειθαρχικά όργανα της Superleague, καθώς δεν ήταν ξεκάθαρη η αντίδρασή του στο video από τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Παρόλα αυτά δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, λόγω της σχετικής συμφωνίας των 2 ομάδων.

Τη γλίτωσε ο Ευθύμης Κουλούρης λόγω αμφιβολιών, στην εκδίκαση της υπόθεσης εξύβρισης από μέρους του, προς τη μεριά των φιλάθλων του Αστέρα Τρίπολης, μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον του με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Στο σχετικό video που παρουσιάστηκε δεν διακρινόταν ξεκάθαρα όσα είπε, μετά την επίτευξη του τέρματός του, γεγονός που έφερε την αθώωσή του, χωρίς κάποια ποινή εναντίον του.

Το γεγονός πάντως, δεν αλλάζει κάτι στην πράξη, αφού ο διεθνής επιθετικός δεν θα αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην επόμενη αγωνιστική της Superleague, εξαιτίας της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο πλαίσιο του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση για Κουλούρη

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 35340/29-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 2-11-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις