Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τιμωρία σε Ολυμπιακό και Καραπαπά! Οι ποινές της Superleague

Τιμωρία σε Ολυμπιακό και Καραπαπά! Οι ποινές της Superleague
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς τιμωρήθηκαν από τα πειθαρχικά όργανα της Superleague, για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χρηματικά πρόσωπα θα κληθούν να πληρώσουν ο Ολυμπιακός, αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, για τα γεγονότα μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στους Πειραιώτες επιβλήθηκε ποινή για την καθυστέρηση της εξόδου στον αγωνιστικό χώρο, για το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης και στον Καραπαπά για τη συμπεριφορά του προς το διαιτητή του ματς στο ημίχρονο.

Η ανακοίνωση της Superleague

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κ. Καραπαπάς (Εκπρόσωπος Τύπου): «Βάσει των αναφερομένων στο από 25/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.),  στην από 25/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1000/3/65/6-θ’ από 26/11/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Καραπαπά καθώς επίσης διότι: «Η έναρξη του Β’ ημιχρόνου καθυστέρησε κατά πέντε (5) λεπτά, καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα άργησε πέντε (5) λεπτά να βγει στον αγωνιστικό χώρο και ενώ είχε ειδοποιηθεί.»:

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων (22.500,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Κ. Καραπαπά τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις