Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τιμωρία τέλος! Επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής ο Μέσι [pic]

Τιμωρία τέλος! Επιστρέφει στην Εθνική Αργεντινής ο Μέσι [pic]
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λέο Μέσι είχε μείνει εκτός Εθνικής Ομάδας στην Αργεντινή μετά και την τιμωρία του στο Κόπα Αμέρικα, αλλά πλέον θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα σε Βραζιλία και Ουρουγουάη, γεγονός που τον επανέφερε στις διεθνείς κλήσεις.

Μετά από τρεις μήνες αποκλεισμού στα παιχνίδια της Εθνικής Αργεντινής, εξαιτίας των δηλώσεών του κατά της διαιτησίας στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2019, ο Λέο Μέσι φα φορέσει ξανά τη φανέλα της “αλμπισελέστε”.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κλήθηκε κανονικά για τα φιλικά παιχνίδια του Νοεμβρίου, κόντρα σε Βραζιλία και Ουρουγουάη, μαζί και με όλα τα υπόλοιπα αστέρια της Αργεντινής.

Η αποστολή της Αργεντινής με Μέσι

Τερματοφύλακες: Μαρκεζίν (Πόρτο), Μούσι (Ουντινέζε), Μαρτίνες (Άρσεναλ), Αντράδα (Μπόκα Τζούνιορς)

Αμυντικοί: Φόιθ (Τότεναμ), Σαράβια (Πόρτο), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Πεσέλα (Φιορεντίνα), Ρόχο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάνεμαν (Γκρέμιο), Ταγλιαφίκο (Άγιαξ), Πέρες (Φαμαλικάο)

Μέσοι: Ροντρίγκες (Αμέρικα), Λο Σέλσο (Τότεναμ), Παρέδες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ντομίνγκες (Βέλες Σάρσφιλντ), Ντε Πάουλ (Ουντινέζε), Ακούνια (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Περέιρα (Γουότφορντ), Οκάμπος (Σεβίλλη)

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονθάλες (Στουτγκάρδη), Αλάριο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μαρτίνες (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους)

https://twitter.com/Argentina/status/1189932031863644161

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις