Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τιμωρήθηκε ο Πασχαλάκης! Χάνει το ντέρμπι με τον Άρη

Τιμωρήθηκε ο Πασχαλάκης! Χάνει το ντέρμπι με τον Άρη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τιμωρήθηκε τελικά με μία αγωνιστική για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ και έτσι θα χάσει το ματς με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά θα βρίσκεται στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Έναν αγώνα θα χάσει τελικά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague για το υβριστικό σχόλιο που φάνηκε να κάνει on camera, στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν θα βρίσκεται έτσι στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη, αλλά θα πάρει κανονικά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου του Βορρά, στο παιχνίδι της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου, κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Η ανακοίνωση της Superleague

“Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ): Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 28806/20-09-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 21ης-09-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις