Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τίτλοι τέλους” για Ίβανσιτς! Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον “Μότσαρτ”

“Τίτλοι τέλους” για Ίβανσιτς! Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον “Μότσαρτ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Αντρέας Ίβανσιτς αποφάσισε να… κρεμάσει τα παπούτσια του, με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τον ευχαριστεί για τις στιγμές που πέρασαν μαζί!

Ο “Μότσαρτ” του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ίβανσιτς, αποφάσισε σε ηλικία 35 ετών να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ραπίντ Βιέννης ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζάλτσμπουργκ, Μάιντς, Λεβάντε, Σιάτλ Σάουντερς, Παναθηναϊκό και Βικτόρια Πλζεν.

Ο Ίβανσιτς αγωνίστηκε 69 φορές με την εθνική Αυστρίας, σημειώνοντας 12 γκολ.

Το μήνυμα που έγραψε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

“Σήμερα, μετά από 19 απίστευτα χρόνια, αποφάσισα να αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους μήνες κατάλαβα ότι ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι η απόφαση να βάλεις τέλος. Το άθλημα μου έδωσε πάρα πολλά. Είτε ήταν μια σεζόν, είτε ένα παιχνίδι, είτε μια νίκη, είτε μια ήττα, το πάθος, ο ενθουσιασμός, οι διαφορετικές ομάδες, οι διαφορετικές χώρες… Όλα τα καλά, όμως, έχουν κι ένα τέλος.

Είμαι ευγνώμων προς όλους, την οικογένειά μου, τους συλλόγους από τους οποίους πέρασα, τα επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και φυσικά όλους τους οπαδούς που με στήριξαν όλα τα χρόνια της καριέρας μου. Πάντοτε με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου και αυτό είναι κάτι που θα θυμάμαι. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, σας ευχαριστώ…”.

Ευχαρίστησε τον Ίβανσιτς ο Παναθηναϊκός!

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Αντρέας Ίβανσιτς για την προσφορά του, με μια ανάρτησή του στα social media. Να θυμίσουμε πως ο “Μότσαρτ” φόρεσε την πράσινη φανέλα για τρία χρόνια και μάλιστα φόρεσε και το περιβραχιόνιο του “τριφυλλιού”.

Τοπ μήνυμα του Παναθηναϊκού

“Ο Αντρέας Ίβανσιτς ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής καριέρας του. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε για τρεις σεζόν (πρώτο ματς στις 20/8/2006 κόντρα στο Αιγάλεω και τελευταίο στις 10/5/2009 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ) σε σχεδόν 100 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού τον ευχαριστεί για τις όμορφες αναμνήσεις.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις