Site icon NewsIT

Το “αντίο” της ΠΑΕ Άρης στον “φίλο”, Μιχάλη Τροχανά! Θυμήθηκαν το… 20χίλιαρο

06.03.2020 | 13:44
Το “αντίο” της ΠΑΕ Άρης στον “φίλο”, Μιχάλη Τροχανά! Θυμήθηκαν το… 20χίλιαρο

Το δικό της “αντίο” είπε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στον Μιχάλη Τροχανά, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από την ζωή σε ηλικία 84 ετών. Οι Θεσσαλονικείς δεν ξέχασαν τη βοήθεια που τους είχε δώσει ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Απεβίωσε, σε ηλικία 84 ετών, το βράδυ της Πέμπτης, ο Μιχάλης Τροχανάς, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά στο παρελθόν είχε βοηθήσει και τον Άρη.

Την περίοδο 1997-1998, οι Θεσσαλονικείς είχαν υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική και ο τότε πρόεδρος, Λάμπρος Γράντας, έχει αποχωρήσει. Ο Μιχάλης Τροχανάς ανέλαβε την ΠΑΕ τον Δεκέμβριο του 1997, αφού ο Αλκέτας Παναγούλιας δεν μπόρεσε τότε να βρει επενδυτή για να πάρει την ομάδα από τον κ. Γράντα.

Ο Μιχάλης Τροχανάς κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο και με έναν έρανο που πραγματοποίησε (το περίφημο 20χίλιαρο) βοήθησε την ομάδα να λειτουργήσει, μέχρι να έρθει ο επενδυτής (ανέλαβε τελικά ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον Ιούνιο του 1998).

Η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Μιχάλη Τροχανά, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε φίλος της ομάδας μας και οι παλαιότεροι δεν ξεχνούν τη συμβολή του στον ΑΡΗ την αποφράδα σεζόν 1997-1998. Τότε που κατάφερε να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις του Συλλόγου και με τη συνεισφορά του περίφημου 20χίλιαρου των απλών Αρειανών κατάφερε ο ΑΡΗΣ να μείνει «ζωντανός».

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τη βοήθειά του…

Καλό ταξίδι Μιχάλη Τροχανά…”

 

Tags:

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version