Site icon NewsIT

Το είδαμε κι αυτό στην Ελλάδα! Φυσικοθεραπευτής μπήκε στο γήπεδο κι έκοψε επίθεση – video

04.11.2018 | 18:31
Το είδαμε κι αυτό στην Ελλάδα! Φυσικοθεραπευτής μπήκε στο γήπεδο κι έκοψε επίθεση – video

Ο φυσικοθεραπευτής της Κέρκυρας μπήκε στο γήπεδο, χωρίς την άδεια του διαιτητή, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Ηρακλή κι έκοψε την επίθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσει τις πρώτες βοήθειες σε παίκτη της ομάδας του που ήταν στο έδαφος.

Απίθανα πράγματα συνέβησαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα της Κέρκυρας με τον Ηρακλή για τη Football League. Με το ρολόι να δείχνει το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και τους Θεσσαλονικείς να προσπαθούν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, ο αρχηγός των νησιωτών, Γιάννης Ιωάννου, βρέθηκε στο έδαφος τραυματίας, με την μπάλα να τον βρίσκει από κοντινή απόσταση στο κεφάλι.

Ο διαιτητής της συνάντησης δεν διέκοψε το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι έκαναν γέμισμα στην περιοχή και ξαφνικά ο τηλεοπτικός φακός δείχνει μέλος του ιατρικού τιμ της Κέρκυρας να μπαίνει στο γήπεδο για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να έχει πάρει άδεια από κανέναν.

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε ένας χαμός, με τους παίκτες του Ηρακλή να διαμαρτύρονται. Ο Γηραιός δεν κατάφερε εν τέλει να ισοφαρίσει, με τους Φαίακες να παίρνουν τη νίκη.

Δείτε το βίντεο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version