Site icon NewsIT

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού! “Σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο”

07.01.2020 | 14:52
Το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού! “Σκοτώθηκε από το αυτοκίνητο”

Τη σύγκρουση με το διερχόμενο αυτοκίνητο έδειξε ως αιτία θανάτου το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού, που δέχτηκε επίθεση από οπαδούς άλλης ομάδας, το βράδυ της Κυριακής (5/1) στη Θεσσαλονίκη.

Η ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, που έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Κυριακής (5/1) στη Θεσσαλονίκη, έδειξε πως ο νεαρός άνδρας δέχτηκε αρκετά χτυπήματα από τους κουκουλοφόρους χούλιγκανς, όμως ο θάνατός του επήλθε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 26χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thestival.gr, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η πίεση, που ασκήθηκε από το ελαστικό του ΙΧ στο σώμα του άτυχου νεαρού, προκάλεσε ρήξη σε ζωτικό του όργανο. Το πόρισμα της ιατροδικαστού παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/1) στις αρμόδιες αρχές ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση και η 26χρονη οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Η νεαρή αφέθηκε ελεύθερη, μετά την εις βάρος της απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και τα δύο σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό άλλων συμμετεχόντων στην επίθεση στον άτυχο οπαδό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version