Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Λονδίνο “βάφτηκε” μπλε και στην Άρσεναλ τα βάφουν… μαύρα! video

Το Λονδίνο “βάφτηκε” μπλε και στην Άρσεναλ τα βάφουν… μαύρα! video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Τσέλσι αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 ανέτρεψε το σκορ σε τέσσερα λεπτά (84′, 87′) και έριξε την Άρσεναλ στο… καναβάτσο, ενώ η ίδια εδραιώθηκε στην τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Τσέλσι και πήρε τους τρεις πόντους στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ, την οποία νίκησε με 1-2 στο “Έμιρεϊτς”. Οι “κανονιέρηδες”, με τον Αρτέτα πλέον στον πάγκο τους, μοιάζουν να έχουν τα ίδια προβλήματα που είχαν και πριν αγωνιστικά. Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγούνταν 1-0, με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 14′, ενώ είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν λες και η Άρσεναλ τράβηξε το… χειρόφρενο. Η Τσέλσι ανέβασε σταδιακά στροφές και παρ’ ότι δεν δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεζε. Μία μεγάλη “γκάφα” του Λένο στο 84′ επέτρεψε στον Ζορζίνιο να ισοφαρίσει σε 1-1 και πριν συνέλθει η Άσρεναλ, οι φιλοξενούμενοι ξεδίπλωσαν μία υποδειγματική αντεπίθεση που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ο Έιμπραχαμ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-2.

Με αυτή τη νίκη η Τσέλσι εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας της Premier League, καθώς αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Άρσεναλ παρέμεινε πολύ χαμηλά, με 24 βαθμούς στη 12η θέση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις