Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το “πάρτι” της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Όσα κατέγραψε η παρακάμερα του αγώνα – video

Το “πάρτι” της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! Όσα κατέγραψε η παρακάμερα του αγώνα – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ πήρε τεράστια πρόκριση επί της Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που οι φίλοι της Ένωσης στις κερκίδες έστησαν ένα νέο ευρωπαϊκό “πάρτι” για την ομάδα τους.

Όλες τις ιστορικές στιγμές της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League, επί τις πρωταθλήτριας Σκωτίας, Σέλτικ, κατέγραψε η παρακάμερα του αγώνα, με την ΑΕΚ να κάνει λόγο για ένα νέο “πάρτι” των οπαδών της.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

“Οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο συνεχίζονται. Και είναι ακόμα πιο σπουδαίες, αφού η πρωταθλήτρια Ελλάδας έρχεται με φόρα από την περσινή σεζόν και πλέον είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Champions League  μετά από 12 χρόνια.

Ο αποκλεισμός της πρωταθλήτριας Σκωτίας Σέλτικ είναι ήδη μία πραγματικότητα και επόμενος στόχος είναι η πρόκριση και από τα play off με αντίπαλο την ουγγρική Βίντι. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι χθες το βράδυ, ο κόσμος της ΑΕΚ ανταποκρίθηκε και έπαιξε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και στο τέλος της βραδιάς στήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο ένα ακόμα μεγάλο πάρτι από αυτά που απολαμβάνουν επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν παντού και κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το παρασκήνιο της μεγάλης νίκης, αρχίζοντας από την υποδοχή των Σκωτσέζων φιλάθλων από αυτούς της ΑΕΚ το απόγευμα στη θύρα 20 και καταλήγοντας στην αποθέωση των ποδοσφαιριστών μπροστά στις εξέδρες μετά τη λήξη του αγώνα και τη μεγάλη αυτή η πρόκριση”.

Το video της ΑΕΚ για το ματς με τη Σέλτικ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις