Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Το… τερμάτισε ο Μουρίνιο! Η χειρονομία προς την εξέδρα – video

Το… τερμάτισε ο Μουρίνιο! Η χειρονομία προς την εξέδρα – video

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη στην έδρα της Γιουβέντους (2-1), φτάνοντας στην ανατροπή με δυο γκολ στο φινάλε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο… ξέσπασε με τον δικό του ιδιαίτερο και ειρωνικό τρόπο. Τι δήλωσε για τη χειρονομία του προς τον κόσμο της «βέκια σινιόρα».

Ξέρει να… τραβά τις κάμερες πάνω του με τις αντιδράσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει εκτός έδρας τη Γιουβέντους -με δυο γκολ στο φινάλε- και αποφάσισε να… ασχοληθεί με την εξέδρα.

Ο «Special One» (σ.σ. τον τελευταίο καιρό δέχεται έντονη κριτική από… παντού) μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς και με χαρακτηριστική χειρονομία προς τον κόσμο της Γιουβέντους έλεγε “δεν σας ακούω”.

Η συγκεκριμένη κίνηση έκανε… έξαλλους τους φίλους της Γιουβέντους, οι οποίοι –χωρίς να ξεχνούν την παρουσία του στον πάγκο της Ίντερ- γιούχαραν τον Μουρίνιο. Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε και τις έντονες παρατηρήσεις παικτών των γηπεδούχων, κάτι που έφερε και μια μικρή ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

https://twitter.com/R1Finesse/status/1060292553541668864

«Δεν προσέβαλα κανέναν στο τέλος. Έκανα απλά μια κίνηση ότι ήθελα να τους ακούσω περισσότερο. Ίσως να μην έπρεπε να το είχα κάνει και με ήρεμο μυαλό να μην το είχα κάνει. Ωστόσο, δεχόμουν προσβολές για την οικογένειά μου, συμπεριλαμβανόμενου και την οικογένεια της Ίντερ και για αυτό αντέδρασα έτσι.

Αυτό αφορά μόνο το παιχνίδι. Κάνω τη δουλειά μου και τίποτα περισσότερο» ανέφερε ο Μουρίνιο μετά το τέλος του ματς για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις