Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το “τιτίβισμα” του Πελέ για την τραγωδία της Φλαμένγκο!

Το “τιτίβισμα” του Πελέ για την τραγωδία της Φλαμένγκο!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Βραζιλία πενθεί και η Φλαμένγκο… κλαίει για την απώλεια 10 ψυχών από τη φωτιά που ξέσπασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Το tweet του θρυλικού Πελέ γι΄αυτή την ποδοσφαιρική τραγωδία.

Σοκαρισμένη είναι η Βραζιλία από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (08.02.2019) στο προπονητικό κέντρο εκπαίδευσης της Φλαμένγκο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στους κοιτώνες που φιλοξενούνται τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας και τέθηκε υπό έλεγχο δύο ώρες αργότερα, αφήνοντας πίσω της το θάνατο!

Φλαμένγκο: Ανείπωτη τραγωδία! Κάηκαν στον ύπνο τους τέσσερα παιδιά, δύο έφηβοι και τέσσερις εργαζόμενοι [pics]

Η κυβέρνηση της πολιτείας κήρυξε τριήμερο πένθος, ενώ -μερταξύ άλλων- αναβλήθηκε και το ντέρμπι ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Φλουμινένσε για τα ημιτελικά του Καμπεονάτο Καρίοκα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή η “μαύρη” στιγμή σχολιάστηκε από πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού της Βραζιλίας. Μεταξύ αυτών και ο θρυλικός Πελέ.

Το tweet του Πελέ

“Η μέρα μου ξεκίνησε με τις ειδήσεις για τη φωτιά στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο, ένα μέρος όπου οι νέοι ακολουθούν τα όνειρά τους. Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις