Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τραγωδία στο Λέστερ: Σοκάρουν οι εικόνες του κατεστραμμένου ελικοπτέρου! – videos

Τραγωδία στο Λέστερ: Σοκάρουν οι εικόνες του κατεστραμμένου ελικοπτέρου! – videos
ΦΩΤΟ Reuters

– Σοκαρισμένη η Αγγλία από την πτώση του ελικοπτέρου της Λέστερ
– Προκαλούν σοκ οι εικόνες από το σημείο του συμβάντος
– Καταστράφηκε πλήρως το ελικόπτερο στο οποίο φέρεται να επέβαινε και ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα
– Συνολικά 5 θύματα μεταξύ των οποίων φημολογείται ότι βρισκόταν και η 34χρονη κόρη του Ταϊλανδού επιχειρηματία
– Τραγική ειρωνεία: Έκαναν πλάκα κατά την αναχώρηση

Συγκλονισμένο το αγγλικό κοινό, παρακολουθεί τις εξελίξεις από την τραγωδία στο Λέστερ, όπου έπεσε ανεξήγητα το ελικόπτερο της τοπικής ομάδας, στο οποίο φέρονται να επέβαιναν ο πρόεδρος του συλλόγου, Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, καθώς και η 34χρονη κόρη του.

Σοκάρουν οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και δείχνουν εντελώς κατεστραμμένο το ελικόπτερο, που λίγη ώρα νωρίτερα, απογειώθηκε μέσα από το γήπεδο της Λέστερ, μετά το τέλος του εντός έδρας του αγώνα.

Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας, αλλά οι οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη αρχίσει να θρηνούν για τον πρόεδρο που τους έφερε τον ανεπανάληπτο τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ το 2016, πηγαίνοντας έξω από το γήπεδο για να αφήσουν λουλούδια και αντικείμενα στη μνήμη του.

 

Η αποχώρηση του ελικοπτέρου πάντως, έγινε σε live μετάδοση από το γήπεδο και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε στην εκπομπή BT Sport και ο ήχος της πτώσης και της σύγκρουσης με το έδαφος. Τραγική ειρωνεία, οι οικοδεσπότες της εκπομπής έκαναν πλάκα κατά την απογείωση, για το που θα πάει βρίσκεται το ελικόπτερο σε λίγη ώρα.

https://twitter.com/farahodhiambo/status/1056336524567044097

Η ήχος της συντριβής

Το χρονικό της τραγωδίας στο Λέστερ

Το ελικόπτερο έπεσε στον χώρο του πάρκινγκ το βράδυ του Σαββάτου, 27.10.2018 και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι πρώτες πληροφορίες από τον αγγλικό Τύπο ανέφεραν πως μέσα βρισκόταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha.

Άγνωστα παραμένουν και τα αίτια της συντριβής, όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ελικόπτερο άρχισε να στροβιλίζεται ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του και στη συνέχεια συντρίβει στο έδαφος!

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λέστερ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League, στην έδρα των “αλεπούδων”, το King Power Stadium.

Με το άκουσμα της είδησης οπαδοί και παίκτες της Λέστερ, ξέσπασαν σε κλάματα ενώ παρακολουθούν αποσβολωμένοι τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων!

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις