Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Τραυματισμός “σοκ” για τον Κ. Παπαδόπουλο! Κίνδυνος για πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης

Τραυματισμός “σοκ” για τον Κ. Παπαδόπουλο! Κίνδυνος για πέντε μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ραντεβού με την ατυχία είχε για μία ακόμη φορά στην καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, αφού σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, τραυματίστηκε ξανά σοβαρά στην προετοιμασία του Αμβούργου και κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 5 μήνες.

Απίθανη γκαντεμιά για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος και φαίνεται να έχει υποστεί έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό στην… πολύπαθη καριέρα του, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα.

Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής που δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει τις σπουδαίες προοπτικές της καριέρας του, ακριβώς εξαιτίας των διαδοχικών του τραυματισμών, φέρεται να έχει χτυπήσει ξανά, σύμφωνα με την εφημερίδα Hamburger Morgenpost του Αμβούργου.

Το δημοσίευμα κάνει μάλιστα λόγω για νέο σοβαρό τραυματισμό και δη, για κάκωση χόνδρου στο γόνατο, που μπορεί να αφήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή ακόμη και 5 μήνες εκτός αγώνων και ενώ αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας του στην Τσβάιτελιγκα.

Το δημοσίευμα για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις